آرشیو
دیگر امکانات
عایق پشم سنگ از نوین ترین عایق های معدنی به شمار می آید که در پنج نوع محصول به بازار عرضه میگردد.عایق پشم سنگ با توجه به انواع مختلف کاربرد های گوناگونی درصنایع پتروشیمی،پالایشگاه ، بیمارستان ها،نیروگاهها،صنایع سنگین،استدیوهای صدا برداری،تونل های مترو،کارخانه های سیمان و فولاد دراد که بهترین و برترین کاربرد عایق پشم سنگ در موارد زیر بیان شده است:
کاربرد در ساختمان و بهینه سازی مصرف انرژی:
طبق مقررات ملی و بین المللی ساختمان، عایق کاری جزء لاینفک ساختمان سازی محسوب می شود. عایق کاری جداره های خارجی ساختمان بین 35 تا 55 درصد از اتلاف انرژی جلوگیری میکند. بهترین زمان برای عایق کاری ساختمان، در زمان دیوار کشی و در هنگام ساخت می باشد که بسیار راحت تر و بار هزینه کمتری نسبت به ساختمان های احداث شده انجام می پذیرد.
در زمان ساخت یک بنا، از روش های مختلف و متنوعی جهت عایقکاری ساختمان می توان استفاده نمود. می توان عایق کاری را ضمن اجرای نمای ساختمان ( آجر نما، سنگ و کامپوزیت آلومینیوم ... ) انجام داد.پشم سنگ فله(ایزو ترم)، به عنوان عایق حرارتی صوتی بین دو جدار دیوار های ساختمانی ،جدار دودکش ها و پرکردن فضاهای فاقد شکل هندسی منظم به کار می رود.
برای ساختمان های اداری معمولا از ضخامت 50 میلیمتر و دانسیته یا چگالی 100 کیلوگرم بر متر مکعب استفاده می گردد.
این عمل بخصوص در ساختمان های بزرگ و یا هتل ها و اماکن با فضای زیاد باعت کاهش مصرف بسیار زیاد انرژی می شود و عملا یک سرمایه گذاری بلند مدت برای مالکین می باشد و البته کمک به محیط زیست.
به عنوان مثال در حالت بدون عایق برای سیستم گرمایش ساختمان برای هر متر مربع یک پره رادیاتور در نظر گرفته می شود ، که اگر عایق کاری به صورت صحیح انجام گردد برای هر 3متر مربع نیاز به یک پره رادیاتور می باشد که خود در اولین قدم هزینه سیستم گرمایشی را یک سوم کم می کند و البته مصرف انرژی در طولانی مدت و برای همیشه یک سوم می گردد.
پس با یک عمل ساده عایق کاری هم هزینه ها کم می شود و هم یک سرمایه گذاری بلند مدت شده و البته خدمت عظیمی به محیط زیست کرده ایم.
کاربرد در کشاورزی:
اهمیت نیاز به مواد غذایی با افزایش جمعیت کره زمین در سال های اخیر بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است اما همزمان با این افزایش، میزان زمین قابل کشت، کاهش یافته است. هایدرپونیک به روش های پرورش گیاهان بدون خاک اطلاق می شود. در این روش ها معمولا موادی برای حفظ و نگهداری سیستم ریشه ای به کار می رود و تغذیه گیاه از طریق محلول غذایی که به محیط اضافه می شود صورت می گیرد. ماده بکاررفته به عنوان بستر رشد ممکن است یک ماده آلی (پیت موس، پوست درخت، فوم و... ) و یا یک ماده غیر آلی ( ماسه پرلیت، ورمیکولیت، پشم سنگ و سرباره) باشد.پشم سنگ از الیاف اسفنج مانندی تشکیل شده که منشا مواد آن،سنگ های آتشفشانی و بازالت هستند و کاملا زیست دوست میباشند و می توان در بستر پشم سنگ،اقدام به کاشت گیاهان نمود
برای کسب اطلاعات بیشتر اینجا را کلیک کنید.
.
آمار
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 17
کل بازدید : 5898
تعداد کل یاد داشت ها : 7
آخرین بازدید : 103/10/4 ساعت : 2:56 ص